Izvor:
21.10.2018 u 19:48
0

OTVORENO PRVO MESTO NA TABELI: Doživeo je EMOTIVNI ŠOK! Ovog puta mu je mesto u vili sačuvano!

Produkcija je otvorila prvo mesto na tabeli. Pošto su takmičari licitirali da li je na prvom mestu Ivan ili Ružica, kao jedni od najjačih takmičara u vili, došlo je vreme da se otkrije ko je.

Bojana ja najavila da se trka borila između Ivana Marinkovića, koji bi po peti put bio prvo mesto, ali su glesači rekli svoje.

Otvaramo prvo polje, na kom se nalazi sa 46, 5% glasova a njega je zauzeo Ivan Marinković

Koliko je srećan, jer je ponovo na prvom mestu, ali i zbog svoje devojke Jelene Ilić jer će moći još više da uživaju zajedno u ljubavi.

Hvala svim svojim glasačima, kao i prošli put, verovao sam u njih. Ja sam i prošle sezone bio sa jakim takmičarima, ali bio sam tu uvek među prvima. Ovo nisam očekivao, ali poučen iskustvo, zaista mi je drago zbog ovoga

Jeleninoj sreći nije bilo kraja, jer joj je rijaliti ljubav ponovo nadomak ruke.

Uskoro se otvara sledeće polje, ko je sledeći?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter