Izvor:
21.10.2018 u 20:24
0

ŠMIZLA POKAZALA DRUGU STRANU SVOJE LIČNOSTI: Takmičari je osudili da samo želi pobedu! Da li je ovo loš potez!?

Takmičari su preneraženi zbog njenog gesta.

Naime, nakon što je i njena rijaliti drugarica Ilijana Vagić pružila ruku prvom mestu ove nedelje, Ivanu Marinkoviću koji je odneo pobedu sa 46, 5% glasova, čestitala mu je i Jovana Novakov – Šmizla.

Zbog tog gesta učesnici su se obrusili na njen gest, jer su je nazvali očajničkom merom za opstanak u vili, te da je to samo još jedan korak ka dobrom rijaliti igraču. Među prvima je ustao Nikola Lakić koji je imao oštru kritiku:

Ti si devojko pružila ruku čoveku koji je vređap najstrašnije tvoje roditelje, koji ti je pljuvao sestru, sram te bilo. Zinule ti oči za pobedu, pa radiš tako nešto – vikao je Lakić, te mu je Šmizla odbrusila:

Ti dečko nemaš pojma, ja sam pružila ruku jer sam čovek, a ne zbog toga. I napolju bih isto uradila. Na stranu to što mi imamo naš problem koji nismo rešili, normalno je da čestitam nekome ko je već peti put na tabeli prvi, to nešto znači –

Ali nije Lakić jedini koji je skočio na Šmizlu, jer i Mili, kao i Dina imali su slične komentare.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter