Izvor:
21.10.2018 u 20:52
0

ZORICA HISTERISALA PO VILI: RAZMAŽENA TAKMIČARA NEZADOVOLJNA SOBOM!?

Ni sama ne zna šta želi!

Zorica Radojković, takmičarka koja je ušla sa ekskluzivnom pričom da ima dete sa popularnim denserom, Anderijom Đoganijem, koju je kasnije negirala i demantovala.

Međutim, kasnije takmičari su je u suštini zgotivili, dok ona nije počela da pokazuje svoju razmaženu stranu.

U emisiji odjednom je počela da plače, iako se niko nije njoj obratio, pa ju je voditeljka Bojana upitala:

Zorice šta ti je sada, čemu te suze – što je takmičarka jedva dočekala kako bi osula paljbu, pa je započela svoj monolog kao po običaju:

Mene ovde niko ne poštuje, svi me kažnjavaju, ne mogu više da izdržim. Nemam više volje za ovim – vikala je na sav glas, dok je odlazila do ogledala da se vidi na šta liči. Takmičari su je napali da je ,,folirant" zbog toga, kao i to da je samo željna pažnje, pa je Lakić Nikola ustao da joj objasni:

Devojko, tebe niko ništa ne kažnjava, Produkcija ti je skinula kazne, večeras te niko nije kaznio. Šta umišljaš ti

Zorica je nastavila da histeriše po vili, ali takmičari nisu želeli da joj pruže pažnju, već se Meda Brundo našao tu da je uteši.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter