Izvor:
21.10.2018 u 20:58
0

MILIJEVO PROROČANSTVO SE OBISTINILO: Produkcija otvorila treće mesto na tabeli! SVI SU OSTALI U ŠOKU!

Produkcija je otvorila i treće mesto.

Milutin Mili Radosavljević je bio među prvima koji je prognozirao da će biti na trećem mestu. Voditeljka Bojana najavila je otvaranje novog mesta:

Sa 7, 8% vaših glasova u vili ostaje Jelena Ilić – a potom je usledilo grljenje i čestitke od strane njenog rijaliti momka Ivana Marinkovića.

Stvarno nisam očekivala treće mesto. Rekla sam Ivanu danas da ću biti na dnu tabela, zbog ovih jakih igrača. Ne mogu da sakrijem da sam presrećna. Hvala svima koji su glasali za mene, ne znam ko još glasa za nekog poput mene, ovde sam tek dva meseca, a već dve nedelja sam na samom vrhu tabele – izjavila je Jelena,

Ostali takmičari su ostali u šoku da je Jelena uspela da dođe do trećeg mesta, s obzirom da su na tabeli, kako su naveli, mnogo poznatiji ljudi od nje. Ali publika koja voli Ivana, sigurno vole i njihovu snajku.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter