Izvor:
21.10.2018 u 22:45
0

BELS NIKAD BESNIJA: Dala glas OVOJ takmičarki i time pokazala SUJETU i LJUBOMORU!?

Nakon što je Anči napustila vilu sa najmanjim procentom glasova, takmičari su prešli za okrugli sto, jer večeras napušta još neko vilu.

Nakon što je ustala da kaže kome daje glas, izjavila je:

Svoj glas daću Izabeli ANderson – izjavila je Bels.

Da se podsetimo, pre samo par sati Benjamin Spahović vratio se u vilu sa poklonom za svoju bivšu verenicu internacionalnu zvezdu, Izabelu, te su Bels i Ilijana poludele zbog toga, a zatim je navela i razloge zbog čega baš njoj daje glas:

Smatram da je devojka potpuno neaktivna u emisijama, ništa ne radi i neka izađe napolje

Andersonova nije želela da komentariše, s obzirom da je sigurna da je u njenoj imenjakinji proradila ljubomora i sujeta.

Ali to nije sve, jer je i Ružica Veljković dala takođe svoj glas Izabeli, želeći da pokaže lojalnost svojoj rijaliti drugarici Bels.

Da li je sledeća devojka koja ispada upravo ona?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter