Izvor:
22.10.2018 u 01:12
0

NIKAD URNEBESNIJA PRIČA: DIna Galorini ispričala SVOJ PRVI PUT! Takmičari su plakali od smeha!

Veče koje je ispred nas, puno je zamimljivih priča.

Naime, takmičari su počeli da prepričavaju njihov prvi susret sa intimnim činom.

Među prvima je ispričala Dina Galorini, čija je priča proglašena za najurnebesniju. Započela je kao i svaka druga priča, a kasnije je doživeo preokret komedije:

Sa mojim dragim bivšim mužem Milošem, sam imala prvo seksualno iskustvo, sa 16 godina. Prvi put je bilo onako, nije baš bilo. Mi smo se i posvađali zbog toga. Posle par meseci naše veze kada je on spoemnuo to, ja nisam htela i onda je on rekao da mi raskidamo. Pa sam ja razmišljala dva, tri dana, pa sam ga pozvala – započela je Dina, pa je nastavila:

– Ništa, onda smo mi trebali da dođemo do intimnom čina, ali sam ja bila besna na njega jer me je uslovio za to. Pred diskoteku mi se vidimo da obavimo to. Ja sam imala farmerke, i on mi je rekao da se skine, a ni on nije imao iskustvo. meni je bilo veoma nepriajtno, ali kada smo se skinuli, njemu polni organ nije porastao, ali ja to nisam znala da to treba da poraste. U tom trenutku ja sam bila u šoku, šta je ovo, jer nikada ne bih rekla da to tako izgleda. On je bio ljut jer nije mogao da mu poraste. Posle smo otišli u diskoteku, kad sam ja shvatila da to treba da poraste, jer sam mislila da je to uvek veliko

Takmičari su bili iznenađeni i u šoku zbog ove priče. Nisu mogli da veruju, ali su bili fascinirani njenom pričom.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter