Izvor:
06.09.2016 u 13:26
0

NIJE DUGO TRAJALO: Gasttozz i Zorica su ipak odlučili da… (FOTO)

Rijaliti zvezda Nenad Marinković Gasttozz juče je iznenadio fotografijom iz Pariza, na kojoj je sa svojom mamom Gocom, a fanovi su se pitali zašto Zorica nije sa njima.

Iako se prvobitno mislilo da je Marinković sam otišao u posetu majci, ipak je Dukićeva odlučila da im se pridruži u francuskoj prestonici, te su se svi zajendo slikali i fotografiju postavili na Instagram.

Sa njima su još neki članovi porodice, a Gasttozz je napisao "Paris Va Bien! Falilo mi je ovo do neba!". Izgleda da Nenad nije mogao da ostavi samu svoju dragu, pa su odlučili da se ipak ne razdvajaju.

Pogledajte fotografiju:

HappyTv.rs
Foto: Instagram/gasttozzsayoutuba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter