Izvor:
22.10.2018 u 17:41
0

ZAVRŠILA NA INTEZIVNOJ NEZI: Gledateljki pozlilo zbog ponašanja Izabele Alijoski! (FOTO)

Gledaoci se itekao vezuju za svoje favorite u rijalitiju "Parovi" i svaku situaciju intezivno doživljavaju i preživljavaju.

Ovih dana isplivao medicinski nalaz jedne gledateljke koja je završila na intezivnoj nezi zbog šoua, tačnije odnosa učesnice Izabele Alijoski sa njenom majkom Slađom.

Kako je rekla voditeljka baka čiji je nalaz javno objavljen se potresla zbog Izabelinog ponašanja u rijalitiju.

Slađa i Izabela su bile veoma iznenađene ovim saznajem pa su javno pozvale gledaoce da ne doživljavaju svaku situaciju tako dramatično da mogu da ugoze svoje zdravlje.

Mi se stvarno izvinjavamo baki sa Zevzdare, i zbog Izabelinog ponašanja– rekla je Slađa

Što se tiče mog ponašanja teško da će biti promena dok ne izađem odaved, ako je ova žena u lošem stanju zbog mog ponašanja ja apelujem na sve gledaoce da se ne uzbuđuju jer je ovo sve igra, mislim da nema potrebe za tim jer je ovo sve igra. Ja ću kada izađem odavde da odem da je posetim– rekla je Izabela

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter