Izvor:
22.10.2018 u 18:11
0

BIO JE NA KORAK DO PSIHIJATRIJE: Ivan Marinković ispričao potresnu ispovest! „Morali su da me vežu kako bi me smirili“!

Poznat je kao bivši muž poznate pevačice, koji je ušao u rijaliti program ,,Parovi" i napravio veliki preokret u tom svetu. Postao je i prvi rijaliti otac, što je i dan danas tema.

Međutim, Ivan Marinković večeras je imao svoju tužnu ispovest, koja se završila srećnim krajem. U novinama je izašla vest da je bio na korak da završi u bolnici za psihijatriske slučajeve, ali uspeo je da prevaziđe te boli:

Imao sam strašno iskustvo o kome većina ljudi yna. To je bilo pre deset godina, ti dani su bili veoma teški i za moju suprugu, jer se dete tek rodilo. To je bolest kod koje se teško prepoznaju simptomi, prvo je to bol u glavi, koja se javlja svakodnevno, a posle je počelo povraćanje, ludilo totalno – pričao je Marinković, a zatim dodao jezivo iskustvo koje je imao u kasnom periodu tog virusa:

Dobio sam neku nadljudsku snagu da je policija morala da dođe da mi stavi lisice kako bi me stavili u kola hitne pomoći. Posle su ustanovili da je to virus, bio sam u komi 15 sati, ali se sve završilo kako treba na kraju. Moja bivša supruga je sve vreme bila uz mene i pored posla i čuvanja deteta od par meseci. Niko nije znao koje su posledice, a ona je bila svakodnevno uz mene

A potom se okrenuo ka svojoj dragoj izabranici, Jeleni Ilić za koju je izjavio da mu je najviše drago što je ponovo našao ženu, posle 15 godina, koja može da ga prati i koja od njega pravi totalno drugačiju osobu. Mnogi takmičari nisu želeli da slušaju Ivanovu ispovest, od Milija do Lakića, jer u tom trenutku nisu bili centar zbivanja, pa im je ovo poslužilo kao karta za raspravu, ali im nije poščo za rukom.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter