Izvor:
22.10.2018 u 19:16
0

ŽIZELA POKAZALA PRAVO LICE: Želela je da demantuje naslove u novinama, ali je situacija izmakla kontroli! Conja izvukao deblji kraj!

Totalni haos u vili, Žizela pokazala pravo lice.

Nakon što je Produkcija pustila novinski članak u kom je pisalo da je Žizela nanela telesne povrede svojoj majci, internet senzacija ustala je da se opravda, odnosno želela je da demantuje taj naslov, ali su stvari izmakle kontroli.

Ivana Živković pred milionskim auditorijumom izjavila je:

Moja majka nikada nije imala ni masnicu na telu, ovo nije istina, ono mveče kada je bila u vili većinu stvari je slagala – započela je Žizela, ali u tom trenutku konobar iz Raške želeo je da isprovocira Ivanu, što je ona shvatila kao uvredu, pa je otrčala do njega i gurnula ga ka stolu. Njihov sukob datira još odavno, a sada je eskalirao u sukob pred svim takmičarima, pa je Ivana izjavila:

Hoćeš li me pustiti više da izgovorim šta ja hoću! Nemoj da se mešaš više u moj život

Međutim, Conja je sve vreme ponavljao da ima dokaz za navode u pomenutom tekstu, što je još više iznerviralo internet senzaciju:

Koji su to dokazi, pitam? Odakle ti znaš kako ja živim, ućuti više – vikala je Ivana na konobara.

Kada se situacija smirila Ivana je istakla da navodi u tekstu nisu tačni.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter