Izvor:
23.10.2018 u 01:46
0

MARINKOVIĆ POKAZAO VELIKU DOZU LJUBOMORE: Jeleni je muka od njegovog ponašanja!

Ivan Marinković nije mogao više da izdrži, pa je ponovo po ko zna koji put pokazao svoje ljubomorne osobine.

Naime, tokom mokre žurke na bazenu, njegova izabranica Jelena Ilić zatražila je kačket od Mastora Džonatana, što je izuzetno zasmetalo Marinkoviću, pa je natmunjenog izraza lica seo u dvorište velelepne vile u Zemunu.

U jednom trenutku Jelena mu je prišla i upitala ga u čemuz je problem, te joj je on prebacio:

– Šta ti imaš da tražiš od bilo koga stvari, ej, tražiš ti kačket od njega – rekao joj je Ivan, pa mu je Jelena odbrusila:

Pa u čemu je problem? Ja mogu da tražim od koga hoću stvari, ne može mi niko zabraniti. Uostalom, svideo mi se kačket i šta sada

Međutim, to nije bilo dovoljno dobro opravdanje Ivanu, pa je nastavio da joj objašnjava da mu smeta njeno koketiranje sa drugim takmičarima u vili, te mu je ona ponovo prebacila da je to samo trenutno zbog toga što se on opustio previše tokom žurke.

Ali kako je već poznato, njih dvoje svaku žurku imaju problem, koji eskalira u raskid, a već sutradan bude sve u najboljem redu, pa će tako i ovo već sutra biti zaboravljeno.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter