Izvor:
06.09.2016 u 15:11
0

ON JE GOTOV: Marko Perović u novom PROBLEMU jer se… (FOTO)

Crnogorac Marko Perović je tokom boravka u luksuznoj vili "Parova" važio za ženskaroša s obzirom na to da je za godinu dana, koliko je trajao rijaliti, bio sa čak 13 devojaka!

Njemu očigledno nije problem da menja devojke kao čarape, ali izgleda da ga je jedna brineta ukrotila. Naime, Marko je postavio fotografije na Fejsbuk na kojima se grli da dotičnom devojkom, a u opisu slike je napisao "Ljubav" i "Zaljubljen".

Iako je mnogo puta uslikan sa devojkama, ipak se nikada do sada nije izjašnjavao po pitanju ljubavi, pa deluje da se Perović zaista zaljubio. Sve u svemu, Perović je "gotov", definitivno ga je ukrotila ova cura. Pogledajte njega i njegovu lepšu polovinu:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Marko Perović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter