Izvor:
23.10.2018 u 10:00
0

CONJA I MEDA DEFINITIVNO IMAJU ISTI UKUS: „Bacili oko“ na OVU takmičarku! Bivši drugari rešeni da je osvoje!

Vladimir Savić i Nikola Jovanović u borbi za istu ženu!

Bivše kolege, cimeri i drugovi, još jednom su dokazali da imaju isti ukus kada su u pitanju pripadnice lepšeg i nežnijeg pola.

Njih dvojica su poslednjih dana nerazdvojni, izgleda da su zakopali ratne sekire, a tokom sinoćnog razgovora otkrili su da simpatišu istu takmičarku:

– Lela je baš po mojoj meri.Pametna je, duhovita, jaka i nezavisna žena.Volim takve žene –

– Je l moguće da se i tebi sviđa? Juče sam baš prokomentarisao da je ona po mom ukusu skroz.Ništa Medo, videćemo ko će je šarmirati – rekao je Conja.

Poznato je da je Vladimir bio četiri godine u vezi sa sadašnjom Conjinom ženom Milkom, a sada će takmičari ponovo okušati sreću te ćemo videti ko će prvi osvojiti Lelino srce.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter