Izvor:
23.10.2018 u 12:59
0

BENJAMIN NE POSTOJI VIŠE ZA NJU: Andersonova se zaljubila! Izabrala OVOG dasu za svoju simpatiju! (FOTO)

U ,,Parovestima" desila se ekskluziva.

Nakon Benjaminovog povratka u vilu sa poklonom za svoju bivšu verenicu Izabelu Anderson, odlučio je da svoje poljupce koje je čuvao za nju, razmeni sa Dinom Galorini.

Međutim, kako se internacionalna rijaliti zvezda nadala da će se sve vratiti na staro, pa je Benjamin ponovo prekršio razlog zbog kog se vratio u vilu, te je Izi odlučila da otkrije ko joj se sviđa od takmičara iz rijalitija.

Naime, Andersonova ističe da više ne gaji emocije prema Benji:

– Sviđa mi se neko, ali to naravno nije Benjamin.On i ja ćemo ostati dobri drugari kao i do sada.Zaboravila sam ga u potpunosti.Nikola Anđelković mi se dopada, nisam se još zaljubila, a možda i jesam.Lepo mi je u njegovom društvu –

Nakon što je čuo ko joj se dopada, Conja je prokomentarisao kako je primetio iskre u Izabelinim očima, ali nije znao ko je njena nova simpatija.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter