Izvor:
23.10.2018 u 19:52
0

VEČERAŠNJI PAROGRAF PROMENIĆE TOK RIJALITIJA: Ljubica iskrena do koske, otkriva do detalja sa čim se sve susrela u životu!

Ljubica Stankov, kontroverzna takmičarka koja je poslednjih nedelja broj jedan u medijima zbog seks afere sa Nikolom Jovanovićem Conjom.

Ali to nije sve, jer je ona iznela pregršt navodnih istina o njenom privatnom životu.

Stalna ne poklapanja priča, majka za koju se kasnije ispostavilo da je zapravo njena tetka, sve to zvučalo je kao prava španska serija.

Taman što se prašina malo slegla, na videlo su izašli novi detalji iz prošlosti kontroverzne takmičarke "Parova".

Naime, na iznenađenje mnogih stanara, ali i milionskog auditorijuma, plavokosa takmičarka iza sebe ima jedan propao brak, o kome nerado govori.

Ljubica je želela da sa cimerima podeli i svoju tajnu, koja se tiče njenog načina života, ona je otkrila da je redovan posetilac sving klubova, kako kod nas, tako i širom Evrope.

Na sinoćnoj žurki ostvarila je intimniji odnos i sa Mastorom, ali kako ističe ona i dalje voli Nemanju za koga tvrdi da će je sačekati napolju.

Ljubica će se večeras naći na Parografu, a ono što će otkriti, šokiraće vas!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter