Izvor:
08.11.2018 u 02:00
0

NE MOŽE DA VERUJE ŠTA JE SNAŠLO: Izabela: Nikad u životu nisam osetila da mi se organizam tako tresao!(FOTO)

Učesnici sedme sezone "Parova", nakon burne večeri i završenih "Nominacija" pričaju o muško-ženskim odnosima.

Atraktivna učesnica Izabela Alijoski, rešila je da širokoj javnosti otkrije kada se prvi put osećala loše zbog nekog dečka i šta je to nateralo da se promeni prema muškoj populaciji:

– Ja mislim da mene nikada niko nije prevario. Ali u prvoj vezi mi se desila jedna situacija, koja za mene nije bila naivna – izjavila je Izabela, pa potom nastavila:

– Imala sam situaciju da sam sa momkom bila u šoping centru, i on mi je dao da mu pridržim telefon na trenutak. Kada sam shvatila da je telefon u mojom rukama, a da je on otišao da gleda stvari, bila sam radoznala i ušla sam u poruke koje su njemu poslate. Tu su bile tri poruke od neke devojke i ja sam povezala šta on zapravo šalje njoj. Kada sam ga pitala o čemu se radi, on mi je ogovorio da mu je to drugarica, što ja nisam mogla da shvatim, da se na taj način dopisuje sa drugaricom. Nikad u životu nisam osetila da mi se organizam tako tresao, a doživela sam mnogo gore stvari. To su bili moji počeci stupanja u muško-ženske odnose – ispričala je Izabela.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter