Izvor:
08.11.2018 u 19:22
0

IZABELA STALA U ODBRANU SVOG BIVŠEG DEČKA: Lakić sav ponosan ustao i likovao! (FOTO)

U toku je vaša omiljena emisija na srećnoj televiziji "Upoznajte parove".

Danas je u vili održan svečani ručak, koji je protekao u miru i veselju, ali Ivan Marinković nije želeo da poštedi Radojkovićevu uvreda, iako je takmičarka proslavljala slavu.

Kako je došlo do ponovne svađe između Ivana i Zorice, u raspravu su se umešali i Nikola Lakić i Ilijana Vagić.

Ilijana je žestoko odbrusila Lakiću, rekavši mu da je najveći folirant u vili, koji je željan ekranizacije, ali i da je shvatio da nije dovoljno interesantan jer je u vezi sa Aleksandrom Tasić, iako je mislio da će mu veza doneti veću slavu.

Međutim, ono što je interesantno, jeste da je Izabela Alijoski, bivša Lakićeva devojka, stala u njegovu odbranu, napadnuvši verbalno Vagićevu:

– Zašto misliš da je nekome potreban neko da bi opstao u rijalitiju? Ako ti zastupaš u teoriju, zašto si ti bila u nekoj kvazi vezi sa Benjaminom i Božom? Volela bih da mi daš odgovor na postavljeno pitanje, ali očigledno ga nemaš.Sama sebi skačeš u usta.Smešna si –

Nikoli je Izabelin komentar itekako prijao, te je u toku njenog izlaganja, ponosno ustao sa stolice i likovao.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter