Izvor:
09.11.2018 u 10:41
0

AKO MI JE NEŠTO POKLONIO OD SRCA, NE MORA TO DA IZNOSI: Gospodar Vremena ne može da oprosti Marinkoviću što ga je javno ponizio!

Kao i svakog popodneva, na repertoaru srećne televizije, pratite još jednu emisiju "Jutarnja kafica sa Zagom".

U toku jučerašnjeh dana, Ivan Marinković je potkačio Kaleta Gospodara Vremena, kako je jedan od većih foliranata u vili, ali da je to tek sada shvatio, kada mu je već poklonio nekoliko novih košulja koje je dobio od svojih fanova.

Kaleta su Ivanove reči veoma pogodile, a kako nije uspeo juče da verbalno izađe na kraj sa Marinkovićem, iskoristio je trenutak u današnjoj emisiji da napomene kako je Ivanov postupak loš i kako mu to nikada neće zaboraviti:

– Hoću da kažem da me je jako iznervirao Ivan kada me je isprozivao.Fanovi su mu poslali košulje, on mi ih je poklonio, a onda je morao u lajvu da se pohvali time –

– Nije lepo nabijati nekome na nos ako mu nešto učiniš –

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter