Izvor:
09.11.2018 u 12:03
0

ZNAM DA MOGU DA GA OSVOJIM, AKO HOĆU: Voljenka sigurna u svoj seksipil i šarm!

Voljenka Ilić, istaknuta zvezda devesetih, bila je u kratkoj vezi sa Milutinom Radosavljevićem Milijem, a potom je otkrila da je seks sa njim imala isključivo iz zahvalnosti, kako bi mu se odužila za ulazak u sedmu sezonu "Parova".

Nakon izjave Voljenke da joj se sviđa učesnik Elvin Kadrić, koji je duplo mlađi od nje, uspela je da šokira mnoge, pogotovo jer Ilićeva nije pokazivala nikakve vibracije koje bi ukazale na to da su se rodile simpatije.

U razgovoru sa Dinom Galorini, Voljenka je istakla da je sigurna u sebe i da samim tim zna da bi osvojila Elvina, ukoliko bi htela.

– Naravno da mogu da ga zavedem, ali ne želim to sada da radim.Prija mi, ali me ne uzbuđuje.Sa njim bih uplovila u mirnu luku, jer je ona kao anđeo –

Dina je navela da se Ilićeva nije dovoljno opustila, jer se plaši osude naroda:

– Mene je moja majka tako vaspitala.Ne volim kada me osuđuju.Pa sinoć je Izabela rekla da sam je jako razočarala kada sam rekla da gajim simpatije prema Kadri –

– Ne razumem zašto bi se ona razočarala u tebe, ona ti niej ni majka ni otac, već neko sa kim se družiš u rijalitiju – zaključuje Dina.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter