Izvor:
14.11.2018 u 14:58
0

NE DOZVOLJAVAJU MI DA SA MILKOM PROSLAVIM GODIŠNJICU: Conja objavio rat PRODUKCIJI!

Nikola Jovanović Conja, juče je trebalo da proslavi godišnjicu braka sa svojom ženom Milkom, ali mu je to onemogućeno, s obzirom da je ušao u sedmu sezonu rijalitija "Parovi".

Nikola je tokom jučerašnjeg dana više puta plakao i molio produkciju da mu omoguće da vidi svoju nevenčanu suprugu, ali mu ovoga puta čelnici produkcije nisu priuštili to zadovoljstvo.

– Milka i ja slavimo dve godine ljubavi, želim da je zagrlim i da joj kažem da je volim najviše na svetu – govorio je Conja.

U toku današnje emisije "Jutarnja kafica", Jovanović je ušao u žestok sukob i sa novom voditeljkom Vesnom Vukelić Vendi, a sve to zbog Milke:

– Slobodno me šaljite u izolaciju, neću više da vas sluša.Objavljujem vam rat ovog trenutka.Niste fer i korektni prema meni – počinje Conjo, te dodaje:

– Vi kao hvalite produkciju, šlihtate se, a ovamo oh ogovarate.Ne dozvoljavate mi da čujem ženu.Ratovaću sa vama do kraja, a ne možerte mi ništa jer imam mnogo fanova i osvajam prvo mesto –

Nikola je počeo da galami, a potom i da udara flašicom o sto, što je dodatno iznerviralo voditeljku Vendi, koja nije mogla da dođe do reči, te je napustila emisiju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter