Izvor:
16.11.2018 u 14:19
0

HAOS U VILI „PAROVA“: Vendi očitala lekciju porodici KALAVER!

U najluksuznijoj vili u regionu "Parovi", u toku je svečani ručak povodom slave Sveti Đurđic.

Učesnici koji danas slave svoju krsnu slavu su Nevena Kalaver i Igor Pavlović.

Nevenina majka, Alja ušla je u žestok sukob sa voditeljkom Vesnom Vukelić Vendi, kada ju je nazvala metazoom, odnosno mnogoćelijskom životinjom.

– Vi ste učena žena, vi ćete sigurno znati šta je metazoa, s obzirom da znate šta je vujaklija – rekla je Alja.

– Osoba koja je ceo dan pričala loše o mojoj porodici, može da uzađe napolje i napusti moju slavu –

Vendi je odgovorila u svom stilu, bez dlake na jeziku, rekavši da je ona u ulozi voditelja i da neće dozvoliti da je članovi porodice Kalaver verbalno napadaju:

– Trebalo bi da se stidite gospođo, jer ne znate šta slavite danas,Sveti Đorđe se prevrće verovatno, jer ako nešto ne voli, to su dupljaci, odnosno foliranti – istakla je Vesna.

Alja je vidno besna, revoltirana rečima koje joj je Vendi uputila, demonstrativno napustila slavski ručak i izašla u dvorište.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter