Izvor:
16.11.2018 u 15:25
0

SRAM VAS BILO JER STE ĆUTALI: Ivan osuo paljbu po cimerima! Kivan na njih jer se nisu usprotivili Vendi!

Danas je povodom slave Sveti Đurđic, pripremljen svečani ručak u vili "Parova", a takmičari koju su proslavljali svoju krsnu slavu su Nevena Kalaver i Igor Pavlović.

Nikad žešći verbalni sukob, prodrmao je vilu, a svi učesnici su uspeli da uđu u konflikt jedni sa drugima.

I dalje je glavna tema incident koji se dogodio uoči ručka, a Ivan Marinković se ne zaustavlja, te vređa svoje cimere jer se nisu usudili da odbruse Vendi:

– Je l ste se svi lepo naručkali? Ajde sram vas bilo.Ćutite, jedete i podržavate da Vendi napada gospođa Alju, a žena je došla ovde kako bi proslavila slavu sa svojom ćerkom –

– Klošari jedni alavi.Ovaj Conja je najgori, jebe* te u usta seljačino.Jedva čekam da dođu vaši praznici – rekao je Ivan.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter