Izvor:
16.11.2018 u 15:42
0

ELVIN I IZABELA SVE PRISNIJI: Bels ne krije sreću jer joj je Kadra pružio pažnju i zabrinuo se za njeno zdravlje! (FOTO)

Elvin Kadrić i Izabela Alijoski, ne kriju simpatije jedno prema drugom.

Iako je Bels više puta napomenula da sa Kadrom nikada ne bi bila u vezi, njihov sve prisniji odnos govori da je pitanje trenutka kada će uploviti u ljubavnu romansu.

Elvin se nakon izjave Voljenke Ilić da joj se dopada, u potpunosti udaljio od nje, te svaki trenutak koristi kako bi bio u društvu Lakićeve bivše devojke.

Izabela je u toku današnjeg dana iznenadila Kadru napravivši mu šerbet mleko, a onda je i objasnila otkud taj gest sa njene strane:

– Je l bilo teško da me i u nedelju pitaš kao danas da li sam dobro i šta je bilo kod lekara? Verujem da nije.Meni to znači, prija mi kada neko brine i zato sam ti se odužila –

– Podsećaš me na moju nanu.I ona je tako drska i ljuta kao ti, a u stvari je nežna.Jedva čekam da kažem nani da si spremila šerbet mleko – rekao je Kadra.

Elvin je zaintrigirao Bels rekavši joj da na neka pitanja ne želi da joj da odgovor, jer još uvek nije pogodan trenutak i time završio njihov razgovor.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter