Izvor:
17.11.2018 u 00:47
0

NADICA MARJANOVIĆA PODELILA TRAUMATIČNU ISPOVEST: Nakom saobraćajne nesreće stradalo mi je pola lica, dugo sam se borila sa depresijom! (foto)

Ulazak porodice Marjanović u zabavno humoristički šou "Parovi" podigao je rijaliti publiku na noge.

Naime, odmah po ulasku velelepnu vilu, lepa mama Nadica odmah je ušla u sukob sa Milutinom Radosavljevićem Milije, koji tvdi da poseduje pouzdane informacije o njenoj prošlosti. Takmičar je želeo da dublje zadre u privatan život atraktivne nove takmičarke, pa je izvukao traumatične detalje, koji su šokirali sve prisune:

– 2003. godina je bila najgora godina u mom životu, desile su mi se katastrofa za katastrofom u životu. Prvo mi je poginuo stric koga sam mnogo volela, dobila sam otkaz, usledio je razvod, pa potom dogodila saobraćajna nesreća koja mi je život promenila iz korena, a u kojoj mi je stradalo pola lica. Bila sam mnogo u depresiji nakon svog izgleda. Ali, psiha je čudo, 3 meseca kasnije sam se oporavila – rekla je.

Nadica Marjnaović ne krije da je uvek imala podršku roditelja, koji su stali iza njih nakon svih nedaća koje su je zadesile u životu.

– Veliki sam borac u životu, ne predajem se tako lako i nikada ne odustajem. Najgore sam prošla, idemo dalje – tvrdi Nadica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter