Izvor:
17.11.2018 u 00:22
0

COKA POKUŠALA DA SE OPERE NAKON LJUBOMORNIH SCENA: „Izvinjavam se sestrama Marjanović zbog ružnih reči, nisam tako mislila!“ (FOTO)

Ulazak sestara Marjanović poremetila je učesnike vile "Parovi", a naračito lepu Aleksandru Tasić-Coku.

Nakon što se spekulisalo da je jedan od sestara bila u "šemi" sa njenim dečkom pre ulaska u rijaliti, Coka nije mogla da obuzda ljubomorne ispada.

Takmičarka je uvredila nove učesnice i nazvala ih "rugobama", nakon čega se gorko pokajala:

– Mislim da sam pre ishitreno odragovala i zbog toga želim da se izvinim. Ne želim o nekome da sudim na osnovu fizičkog izgleda. Možete da prihvatite izvinjenje, a i ne morate, ja tako mislim – rekla je Tasićeva.

Ovaj njen potez ostali takmičari povezali su sa novim manipulacijama Nikole Lakića, s obzirom na to da ćesto pokušava da utiće na njeno mišljenje:

– Nikola ne manipuliše sa mnom, dosta mi je više tih komentara. Ovo je moj stav, smatram da sam pretelala i osetila sam potrebu da se izvinim – objasnila je.

Anđelina Tasić nije poverovala u iskrenost Aleksandrinih reči, smatrajući da je "folirant":

– Mislim da nije iskrena i da želi da se prestavi u lepšem svetlu – rekla je nova učesnica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter