Izvor:
17.11.2018 u 01:07
0

ISPLIVALI NEOČEKIVANI DETALJI – ILIJANA LAŽNI MORALISTA: Zamerala Coki, a bila sa 20 godina starijim muškarcem! Njemu je posvetila tetovažu na telu! (FOTO)

Neočekivani detalje iz života učesnice sedme sezone "Parova", Ilijana Vagić, isplivali su na videlo.

Iako svakodnevno zamera Aleksandri Tasić-Coki vezu sa 17 godina starijim Nikolom Lakićem, ispostavilo da je Vagićeva sve vreme lažno moralisala.

Naime, atraktivna takmičarka "Parova" priznala je da je od svoje 16 godine bila u vezi sa 20 godina starijim muškarce, inicijala S.M, i to četiri godine.

Da stvar bude intrigantnija, novinari tvrde da je dotični muškarac bio u vezi sa Voljenkom Ilić, "bacio oko" na Slađu Alijoski, ali i gostovao u emisiji "Upoznajte Parove" na televiziji Hepi.

– Istina je, mnogo sam volela tog muškarca, na kraju sam mu posvetila i tetovažu na telu. Podseća na Diku i njegove je visine. Volela sam tog čoveka, ali nikada mu nisam davala nikakave fotografije u ruke, ne znam o čemu pričate. Naravno, moja mama je znala za to, kao što je znala za sve. Skoro mi se javio Instagrami rekao da je dobio dete – tvrdila je.

Kao što je bilo za očekivati, Nikola Lakićj e odmah ušao u sukob sa svojom ljutom suparnicom:

– Eto ti, svetice, šta glumiš ti? Nešto Coki pričaš, a radiš jođšgore. Prestani više da glumiš, sve se sazna! Ti si jedan običan folirant – vikao je Lakić.

Happytv.rs
Foto Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter