Izvor:
17.11.2018 u 22:39
0

IVAN POKUŠAO DA OBRLATI ADMINKU TOKOM REKLAMA: „Ponašaj se onako kao preko Fejsbuka, oni će sada da skaču! Praviš mi problem!“ (FOTO)

Večerašnja noć u "Parovima" prepuna je iznenađenja.

Naime, velelepnu vilu posetila je jedna od adminki grupe "Šmekeri", Milica, koja je došla da ispriča svoju stranu priče o događajima koji su potresali vilu prethodne sedmice.

Do raskola u Ivanovoj fan grupi došlo je zbog nepodržavanja veze sa novinarkom Jelenom Ilić, a gošća "Parova" otkrila da je Marinkovića nikada nije upoznala, ali jeste njegovu sestru Teodoru.

Za vreme reklama, poznati rijaliti takmičar odvukao je gospođu Milicu u stranu, kako bi joj uputio sledeće smernice:

– Ponašaj se onako kao kad se dopisujemo preko Fejsa. Oni će sada da skaču, molim te pazi šta pričaš, praviš mi problem. Ne znam što Vam se ne sviđa Jelena, ja tu ženu volim – pričao je takmičar, a potom im je prišla Ilićeva kako bi se pozdravila:

– Ti nju voliš? Kažeš da si posle mnogo godina prvi put zaljubljen? Sara je tvoja najbolja devojka, ja sam unuci htela da dam ime po njoj… Ne podržavam Jelenu i nikada je neću podržavati – rekla je.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter