Izvor:
18.11.2018 u 00:25
0

IVAN LJUT, ŽELI DA NAPUSTI EMISIJU: „Jelena je moja najveća ljubav, ništa me više ne zanima!“

Večerašnja noć u "Parovima" prepuna je iznenađenja.

Naime, velelepnu vilu posetila je jedna od adminki grupe "Šmekeri", Milica Stojković, koja je došla da ispriča svoju stranu priče o događajima koji su potresali vilu prethodne sedmice.

Do raskola u Ivanovoj fan grupi došlo je zbog nepodržavanja veze sa novinarkom Jelenom Ilić. Gošća "Parova" otkrila da je Marinkovića nikada nije upoznala, ali da njegovu sestru Teodoru jeste.

Marinkovića je toliko izrevoltiralo sve ono što je večeras ispričala njegova adminka, da je u jednom trenutku želeo da napusti emisiju.

Naime,gospođa Milica ni u jednom trenutku nije skrivala da joj se Jelena nimalo ne dopada, te da nije pravi izbor za njega:

– Jelena je moja najveća ljubav, ničije drugo mišljenje me ne zanima! –rekao je takmičar i uputio se ka vratima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter