Izvor:
18.11.2018 u 19:34
0

TENZIJA U VILI RASTE: Ivan Marinković uplašen jer mu preti opasnost od izbacivanja! Ponovo udario na produkciju!

Kako je večeras na repertoaru još jedno izbacivanje, tenzija i rivalitet među takmičarima sedme sezone rijalitija "Parovi", sve više raste.

U toku jučerašnjeg dana, Ivan Marinković je ušao u verbalni sukob sa Dinom Galorini, a onda je u jednom trenutku, u potpunosti izgubio kontrolu te je šutnuo takmičarku.

Ivan i večeras tvrdi da je Galorinijeva prva fizički nasrnula na njega, te se on samo odbranio.

– Ja mogu da se zakunem u sve na svetu da me je ona šutnula prva.Želite od mene uporno da napravite nasilnika, radite protiv mene.Siguran sam da mi narod napolju veruje i ovom prilikom želim sve da zamolim da ne glasaju za mene, jer želim da napustim rijaliti što pre –

Kako je Marinković ponovo udario na produkciju, pušten je snimak na kome se jasno vidi da ga Dina Galorini nije udarila, već da je Ivan iz nemoći jer nije uspeo da se verbalno obračuna sa njom, šutnuo učesnicu rijalitija "Parovi".

Nakon puštenog snimka, Marinković je pognute glave nemo ćutao, dok su ga takmičari najstrože osudili za laži koje je izneo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter