Izvor:
19.11.2018 u 11:54
0

BOŽA O ŠMIZLINOM IZLASKU IZ VILE: Fali mi, ali mi je drago što je izašla. Otkrivamo i zašto!

U toku današnje emisije "Jutarnja kafica" vođena Vesnom Vukelić – Vendi, takmičari su diskutovali na temu "Ko riskira, profitira"

Prva tema bila je vezana za sinoćno izbacivanje. Naime, podsećanja radi, najmanje glasova publike imala je Jovana Novakov Šmizla i Alekandra Tasić-Coka, i zbog toga su napustile vilu "Parova".

Međutim ispostavilo se da je Šmizla do daljnjeg napustila takmičenje, a Coka se ubrzo vratila u vilu.

Generalno meni ona fali , ali mi je drago što je izašla, već danima govorila kako bi volela da izađe iz vile prvenstveno zbog priče o njenoj bebi, koju je krila i nadala se da neće izaći na videlo i najveći je probolem što je ona to krila od oca i brata. – obajsnio je Boža.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter