Izvor:
19.11.2018 u 13:52
0

GLEDATELJKA RASKRINKALA IVANOV FAN PEJDŽ: Ti „ŠMEKERI“ su njegovi kockari! (foto)

U toku je emisija "Jutarnja kafica", gde takmičari imaju prilike da komentarišu na aktualne teme koje im postalja Vesna Vukelić – Vendi.

Na red je došla i veza između Ivana i Jelene jer su mišljenja jako podeljena što se tiče njihove ljubavi.

U program se uključila gledateljka koja je oštro iskritikovala Ivana Marinkovića, da pijan spava pod šankom, takođe i Slađu koja ga potržava, takvog. Poručila im je da treba da ih bude sram. A u svom izlaganju nije poštedela ni Jelenu, koja je čekala 30 godina da ljubi Ivana čija se čerka slika sa očuhom i koja mu se ne javlja.

– Jelena je molila da bude sa njim u vezi, zato što nije mogla da se izbori sa njim i nije mogla da ostane drugarica sa njim zato što je on želeo da bude sa njom u vezi i onda je ona na kraju morala da bude sa njim u vezi da on nju ne bi napadao, e sad se priklonila tome i sad zato pliva sa njim. – Objasnila je Dina.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter