Izvor:
19.11.2018 u 13:46
0

MILICA CVETANOVIĆ: OTKRILA KOJA TAKMIČARKA JE NAJVIŠE NERVIRA: Saznajte ko je u pitanju! (FOTO)

Danas su na stolicama u sudnici sedeli: Milutin Radosavljević Mili, Dina Galorini, Milica Cvetanović i Igor Pavlović, a časni sudija bio je upravo Conjo.

Učesnica sedme sezone rijaliti programa "Parovi" Milica Cvetanović objasnila je da su svi takmičari došli da zarade novca ali i kao ona sama da se promovišu.

Milica je iznela da nju najviše nervira takmičarka Žizela.

– Zato što se po mom mišljenju ona ne ponaša shodno tome i uopšte ne deluje kao neka osoba koja je ovde došla zbog ne znam, para i svega toga, čak nasuprot svemu tome ona provocira i druge ljude i uopšte se ne ponaša onako kako bi trebala da se ponaša i da ceni ovu kuću, krov, ljude ovde. – rekla je Milica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter