Izvor:
20.11.2018 u 11:02
0

DINA U DEPRESIJI ZBOG DENSERA: Učesnica strepi od Bakijevog povratka iz Banja Luke! „Šta će biti sa njima!?“ (foto)

Učesnik sedme sezone "Parova" Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, postao je otac po četvrtri put.

Podrukcija rijaliti programa rešila je da pusti popularnog densera van vile na nekolikio dana, kako bi video ženu i tek rođenog sina..

Publika najpopularnijeg rijaliti programa "Parovi" svedočila je Bakijevom prisnom odnosu sa cimerkom Dinom Galorini u prethodni nedeljama rijalitija.

Iako je popularni Đogani po izlasku iz vile izjavio da je odnos sa Dinom samo gluma, čini se da atraktivna takmičarka ne misli tako.

Naime, otkako je napustio zemunsku vilu, Galorinijeva ne izlazi iz depresije, već dva dana niko od saigrača ne uspeva da je oraspoloži.

Ostali takmičari komentarišu da Barajevanka strepi od Bakijevog povratak iz Banja Luke, vođenja mišlju da će se njihov odnos izmeniti.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter