Izvor:
21.11.2018 u 15:55
0

ELVIN KADRIĆ OTVORIO DUŠU: Očekujte neko moje iskustvo kako treba sa devojkom na moj način. Siguran sam da joj prijam uvek! (FOTO)

Multimedijalna ličnost, sarajlija Elvin Kadrić, nakon sage sa Voljenkom Ilić, konačno uhvaćen u flertu sa takmičarkom Izabelom Alijonski. Pročitajte šta to ovaj talentovani učesnik ima da kaže za svoju novu simpatiju i dalji razvoj njihovih za sada platonskih emocija.

1. U zadnje vreme, provodiš mnogo vremena sa Izabelom Alijoski, za koju tvrdiš da ti je samo prijateljica. Međutim, mnogi komentarišu da je vaš odnos odavno prešao granicu prijateljstva. Da li se između Izabele i tebe izrodila ljubav?

Prvo želim da vam se zahvalim na ovom pitanju jer mnoge zanima. Ona je veliki profesionalac u svom životu, gledam da naučim i ja neke stavri koje su potrebne za dalji tok života. trenuno smo kolege u rijalitiju. Odgovara mi u svakom smislu i smatram da je vrlo prijatno da imam jednu takvu osobu u zatvorenog prostoru. Sve je meni jasno u vezi nje, dosta stvari je do mene. Otprilike to je sve od mene za sad.

2. Izabela je prokomentarisala da, kada je pogledaš, ima potrebu da se skine. Da li ti je sada jasno da te Bels ipak ne posmatra kao prijatelja?

Druga situacija je mnogo slična prvom pitanju, tako da očekujte neko moje iskustvo kako treba sa devojkom na moj način. Siguran sam da joj prijam uvek.

3. Nedeljama nazad, posebnu pažnju privukao je tvoj odnos sa mnogo godina starijom Voljenkom Ilić. Da li je ona sada pala u drugi plan?

Voljenka je moja dama i ona će uvek ostati moja Beogradska razglednica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter