Izvor:
06.12.2018 u 15:43
0

DINA GALORINI ŠOKIRALA DETALJIMA IZ PROŠLOSTI: „Moj bivši suprug nikada neće biti dobar otac!“ Saznajte još… (FOTO)

Kontroverzna učesnica velelepne vile "Parova", Dina Galorini, danas je otvorila dušu svojim saigračima iz rijalitija.

Lepa takmičarka je po ko zna koji put pričala o svojoj prošlosti i otkrila da je do sada već mogla da bude milionerka:

– Imala sam prilike da se udam za milionere nakon razvoda, ali mene ne ispunjava novac. Znam sebe, moja duša bi umrla bez ljubavi. Te stvari su mi bile bitne samo nekoliko dana, posle mi dosade. Samoj sebi bih uskočila u stomak… – objašnjavala je Galorinijeva.

Po ko zna koji put Dina je spomenula bivšeg supruga, Miloša Stanojevića. i uputila mu žestore uvrede:

– Moj bivši muž se već kaje zbog nekih odluka. Nakon tri, četiri meseca se oženio sa drugom ženom i sada guta knedle, nas dvoje se razumemo pogledima. Dogodilo se ono što je njegova majka pričala da će se dogoditi meni, da ću rađati decu… Moje dete je rođeno iz ogromne, velike ljubavi, i želim da se posvetim samo njemu – objasnila je i dodala zbog čega misli da njen bivši suprug nikada neće biti dobar otac:

– Moj bivši suprug se posvetio poslu koji ima, da bi odgajao decu. Trči tamo, trči vamo. Na taj način nikako ne može da bude dobar otac – rekla je. a videćemo da li će joj Stanojević zameriti na izjavi.

Kao i obično, učesnica "Parova" je ponovo istakla da bivšeg supruga i dalje voli na poseban način.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter