Izvor:
06.12.2018 u 16:05
0

ČUVENA DOBROTA BAKA LINDE: Da li je sve to ozbiljna taktika?

Dokaz da nema potrebe za dizanjem prašine i pravljenjem skandala da bi bili omiljeni među gledaocima rijalitija "Parovi", dokaz je baka Linda, koja ne prestaje da šokira svojoj dobrotom.

Otkad je ušla u raskošnu vilu pre nekoliko dana, nastavlja da oduševljava svoje cimere koji su uvek spremni da dođu po savet kod starije ukućanke.

Baka Linda ne pravi greške, ne svađa se sa ostalima, ne ogovara, i svakako je najomiljenija među stanarima, pogotovo sada dok neprestani sukobi tresu zidove ovog zdanja.

Gledaoci se pitaju da li Linda pokazuje pravu prirodu, ili je zapravo vešt manipulator.

Da li je ovo ozbiljna taktika ili stvarna dobrota, ostaje nam da saznamo u danima koji slede. Znamo samo da baka Linda već osvaja srca kako svojim savetima, tako i kulinarskim umećem pred kojim niko ne može da ostane ravnodušan.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter