Izvor:
06.12.2018 u 21:47
0

NADICA MARJANOVIĆ NIJE ŠTEDELA REČI: Baba pije kao smuk, ja sam mislila da je … (ŠOK)!!! (FOTO)

Majka Aleksandre i Anđeline Marjanović, Nadica otkrila je da je upoznala najnoviju takmičarku Mirjanu Damjanovski ex Vasić na splavu nekoliko dana pred njen ulazak u luksuznu vilu "Parova".

Ja razumem da žena od 66 godina, tj. baba od 66 godina da voli da izađe da se veseli a ne da vata devojke za si*e, dup*eta. Ja sam prvo mislila da je žena makro, tj. baba. Moram da kažem jedan njen sin je retardiran, psihopata! Baba pije kao smuk– iznela je Nadica skandalozne optužbe na račun Mirjane

Ivan Marinković je dobacio da se pita šta je Nadica tražila tamo, što je izazvalo podsmeh kod takmičara.

Zašto me je gospođa zamolila da kad uđem u vilu da pozdravim njene ćerke, zašto? – aludirajući da je Nadica gleda u oči i otkrije istinu do kraja!

Sve vesti iz vile ,,Parova" možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Izvor: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter