Izvor:
06.12.2018 u 21:55
0

SRBIJA USTALA PROTIV OVIH TAKMIČARA: „Ko će zaustaviti ove mafijašice“!

Gledateljka najoštrije osudila "mafijaško" ponašanje Aleksandre i Anđeline Marjanović i zgrožena je ponašanjem jer su one pre svega dame, a ponačaju se ko bahati muškarci. Takođe, izgubila je svog favorita Nikolu Lakića a Ivanu Marinkoviću je uputila da mu je ljubaznost prema baba Lindi lažna.

Sestre Marjanović su najglasnije ove večeri u kući i ne dozvoljavaju nikome da završe rečenicu.

Jedna dama iz Jagodine uključila se uživo u program, i uputila oštre kritike i za majku i za ćerke, ali nije ostala dušna ni drugim takmičarima:

– Zamoliću da ove Marjanovićke ćute jer ovo liči na cirkus. One su toliko drske kao da je ovo njihova kuća. Gospodin sa desne strane, čija je ćerka nasrnula na Milija ničim izazvana, mogla je da ima pirinač ili špagete u ruci, ali mogla je da mu nagrdi glavu. Ja sam glasala za Lakića ali me razočarao strašno, tako se ne ponaša prema jednoj starijoj ženi i Marina ga nije vaspitala tako. Ove Marjanovićke mafijaju, a da ne pričam više o Ivanu i devojci. On je podržao Lindu jer je iz Leskovca inače bi se rugao kako ona priča da Jelena nije pored njega.

– Zašto ne zaustavite ove Marjanovićke koje šetaju ovde kao da je ovo njihova prčija, a ova žena ušla ovamo kao da hoće da bije ovog Milija. Pogledajte kako se ponaša žena mafijašica, kao i njene ćerke, treba da se stidi kako ih je vaspitala.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter