Izvor:
06.12.2018 u 23:48
0

IZABELA SE RASPLAKALA U EMSIIJI: Takmičari joj predočili surovu istinu o Elvinu! (FOTO)

U toku emisije "Roditeljski sastanak" takmičari su se osvrnuli na neprijatnu situaciju koja se desila između Bakija i Izabele Aljioski.

Naime Bels je imala histerični napad plača nakon što je Baki komentarisao njeno lice koje je bilo pod alergijskim osipom kada je ona rekla da je učestvovala na takmičenju lepote.

Istakla je da mu preko toga neće preći kao i naglasila da je i nominovana iz revolta od strane Bakija, a zatim je usledeo ŠOK!

Takmičari su otkrili Izabeli da je u trenutku njenog rastrojstva bez emocija nastavio sa jelomm, što ju je rasplakalo i razočaralo kao i sve druge ukućane!

Happytv.rs
Izvor: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter