Izvor:
07.12.2018 u 01:16
0

SKANDALOZNO PRIZNANJE IVANA MARINKOVIĆA: Otkrio šta je KRAO od poznate pevačice sa kojim je bio u braku! (FOTO)

U toku je emisija "Roditeljski sastanak" koju gledaoci Happy televizije naprosto obožavaju zbog dinamične atmosfere koja vlada u luksuznoj vili i traje satima!

Višestruki kontroverzni takmičar vašeg omiljenog rijaliti programa "Parovi" Ivan Marinković poznat je po mnogim skandaloznim situacijama koji su mu se dešavali u vili, a i van nje.

Marinković je u više navrata otvoreno pričao o svojoj prošlosti i braku sa pevačicom Gocom Tržan i iznosio "prljav veš" njihovog braka.

Muzičari koji su nastupali sa Gocom, tražili su po 150e po nastupu, meni je to bilo mnogo da plaćamo, pa sam ja njih odveo sa strane i spustio im cenu na 100e, a Goci rekao 150. Krao sam od Goce po 100e, nije mi plaćala – priznao je Ivan bez blama

Happytv.rs
Izvor: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter