Izvor:
07.12.2018 u 08:54
0

OVI TAKMIČARI STREPE OD VUYE I ŽELE DA GA SE REŠE ŠTO PRE: Dodelio im je URNEBESNE epitete! (VIDEO)

U rijalitiju "Parovi" atmosfera je uvek usijana, a velika rasprava ispala je oko Gorana Vujičića Vuye i Ivana Marinkovića, u šta se umešao i Milutin Radosavljević Mili.

Vuya je za kratko vreme u kući napravio pravu pometnju, i uspeo da izazove pažnju kod publlike brzinom munje.

Ovo se najmanje svidelo Miliju i Ivanu jer ga smatraju direktnom konkurencijom i potencijalnim pobedikom sedme sezone rijaltitja "Parovi".

Vuya oštro osuđuje ponašanje u kući obojice takmičara, Marinkoviću smrtno zamera način na koji se ophodi prema vlastitom detetu kao i Milijev pristup ženama koga su prozvali "muškim šovinistom".

Kada je zašao u direktan sukob sa Milijem koji mu je bacio "free" on je imao da odgovori:

– Mogao si sa mnom do finala, ja kao ludak a ti kao lažov, pošto si se okrenuo i zabio mi nož u leđa, sad ću da te sateram ali puštam ovu dvojicu jer mi trebaju kao igrači jer su konkuretni u dobrim odnosima a ovi pokazuju neki rivalitet, pa mi to treba – rekao je Vuya.

Pogledaj video:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter