Izvor:
07.12.2018 u 15:49
0

ŠOKANTNA PRIZNANJA: Od OVIH takmičarki ne možemo očekivati seks u rijalitiju!

Iako su mnogi takmičari dozvolili da ih strast obuzme pod budnim svetlima kamera, postoje i oni koji ni po koju cenu ne bi imali seks u vili Parova.

Učesnice sedme sezone rijalitija Parovi, kontroverzne Slađana Petrović i Voljenka Ilić priznale su jedna drugoj da im je seks pred kamerama nešto što nikad ne bi dozvolile sebi.

Pa da mi se neko ne znam koliko svidi, ne bih mogla da imam seks dok sam ovde, da je ne znam koliko moj tip. Obrukala bih se za ceo život.

Ne znam šta je to što ovim mladima klikne u glavi, pa da to urade– Rekla je zgrožena Slađa, a Voljenka se složila sa njom.

Jednostavno, sramotno je– Pridodala je ona na izjavu Petrovićeve.

Da li je Slađa aludirala na vezu svoje ćerke, prvo sa Nikolom Lakićem a potom i sa Elvinom Kadrićem, ili je to bila bezazlena opaska?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter