BAKA LINDA EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: "NISAM MANIPULATORKA!"

 

 Dok na sve stanare velelpne vile ostavlja utisak smirene i divne bakice iz Pečenjevca, Branka Pavlović-čuvena Linda, našla je malo vremena i u ekskluzivnom intervjuu za Happytv.rs otkrila neke stvari koje nas muče već duže vreme. Baka Linda je ubrzo po ulasku osvojila srca svojih cimera, i samim tim stekla veliki broj prijatelja, dokazavši da u svakom ratu postoji mir.

1. Takmičari u vili "Parova" su burno reagovali kada vas je napala Mirjana Damjanovski i rekla za dame vaših godina da se sve, osim nje "babuskere". 
Da li vas je uvredila ovom izjavom?

-Da, Mirjana me je svakako uvredila ovom izjavom, i povredilo me je to što je rekla.

2. Gledateljka koja se uživo uključila u program, rekla je o Ivanu Marinkoviću da je sa vama u lažnom prijateljstvu, i da bi da nema Jelene Ilić bio među prvima koji ismevaju vaš govor. isto kao što to radi sa Žizelom. Da li mislite da u tome ima istine?

-Ivan Marinković nije osoba koja bi me je uvredila ili ismejavala na bilo koji način.

3. Vi ste dobri sa svima u kući sem sa Mirjanom Damjanovski, i to do sada niko nije postigao sem vas. Da li je to vaša iskrenost ili samo taktika?

- Nije to taktika, nemam ja nikakvu taktiku, to je čista iskrenost. A sa Mirjanom imam loš odnos jer me je nekoliko puta uvredila bez razloga. 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost