ALEKSANDRA MARJANOVIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS: Teško podnosim nepravdu i to je bio trenutak da iznesem svoje mišljenje i donekle olakšam sebi! (FOTO)

 

 Po mišljenju velikog broja gledalaca ova mlada dama, Aleksandra Marinković jedna je od najlepših takmičarki vašeg omiljenog rijaliti programa "Parovi" koja se u vili sa ostalim ukućanima bori za laksavu titulu pobednika sedme sezone u velelepnoj vili. Nakon konfliktne situaciju za vreme emisije "Roditeljski sastanak" koju je imala sa Milutinom Radosavljevićem - Milijem sa zadovoljstvom je odgovarala na pitanja vezanu za taj incident, o tome da li smatra da joj je boravak u vili ugrožen a i o njenoj bliskosti sa Džonatanom Mastorom.

 

1. U toku emisije "Roditeljski sastanak" i uporednog uključivanja gledaoca uživo u program, mogli smo da čujemo brojne kritike na račun ponašanja tebe i tvoje sestre? Da li misliš, da nakon svega što si čula, da ti je opstanak u vili ugrožen?

- Smatram da mi boravak u vili nije ugrožen. Uvek će postojati ljudi koji me neće podržavati i oni koji hoće. Poštujem svačije mišljenje.

 

 

2. Videli smo da si burno reagovala nakon incidenta Milija i Saške i da te je to istinski pogodilo. Da li si ti, ili neko od tvojih prijatelja ili članova porodice, doživeo takvu situaciju?

- Odreagovala sam burno jer sam zaštitnički nastrojena možda i više nego što bi trebalo. Teško podnosim nepravdu i to je bio trenutak da iznesem svoje mišljenje i donekle olakšam sebi.

 

 

3. Mastor i ti ste prisniji nego pre, i on ti je nagovestio da mu se dopadaš i da gaji neke emocije prema tebi. Takođe, rekla si mu da ne možete da budete prijatelji ako on nešto oseća. Da li to znači da možemo da očekujemo nešto više od vas dvoje?

- Da. Ja sam više puta rekla da ga gledam kao drugara i da je to jedino što možemo biti. Lepo mi je da provodim vreme sa njim, ali ako on zaista nešto oseća prema meni onda ćemo se distancirati jer naš odnos u tom slučaju ne bi bio iskren. On je rekao da se šali, videćemo nastavak..!

 

 

 

Happy.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost