NAJBRUTALNIJI INTERVJU SA ELVINOM KADRIĆEM: Tražio sma joj da se opusti, da uživa u trenucima koji nam slede, međutim...! (FOTO)

 

Multimedijalna ličnost, sarajlija Elvin Kadrić u specijalnom interviju samo za Happytv.rs otkrio je kako se oseća povodom sve očiglednijih emocija između njega i atraktivne mlade učesnice Izabele Alijoski, tj. da li će biti nešto konkretnije između njih dvoje, šta misli o njenom ponašanju prema majci, Slađani Petrović, ko je po njegovom mišljenju najbolji rijaliti igrač i koja od trenutno najstarijih učesnica mu je više prirasla uz srce.

 

1. Elvine, tvoj odnos sa Bels i dalje intrigira javnost, da li si spreman da za milionski auditorijum jednom za svagda objasniš šta se tu dešava i kako se osećaš posle optužbi da se nisi našao Izabeli kada si joj bio najpotrebniji?

- Od našeg odnosa nema ništa najrealnije. Boji se pritiska, nije spremna za napade. Tražio sma joj da se opusti, da uživa u trenucima koji nam slede, međutim dosta stvari je upravo do nje. Optužbe su za mene nebitne, jer mi nismo bili u vezi. Svakako ja joj ne trebam u tim situacijama.

 

 

2. Da li misliš da Izabela nepoštuje svoju majku Slađu, s obzirom da smo imali prilike da svedočimo njenom ponašanju, ili se samo tako ponaša jer je razmažena?

- Što se tiče rijalitija ne poštuje je. Razmažena je sigurno, ali kad je život bude pritisnuo, sve će se to promeniti. Verujem u nju, da je profesionalac u svakoj situaciji. Muška ruka joj je potrebna, sve dok se to ne desi, njeno stanje se za sad neće menjati.

 

 

3. Ko je po tvom mišljenju najveći rijaliti igrač?

- Ivan Marinković.

 

 

4. Imamo dve starije takmičarke u vili, baka Lindu i Mirjanu, koja od njih dve je po tvom mišljenju bolji takmičar i zašto?

- Bolji takmičar je Mirjana, zato što je interesantna i tačno živi ono što je napolju, podigla je sve na noge, niko je ne gotivi. Za rijaliti je Mirjana bolja, baka Linda je na odmoru.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16.10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte parove
21:00 Parovi - Nominacije
02:30 Parovi - Live