Izvor:
11.12.2018 u 08:25
0

GUŠILA SE U SUZAMA: Takmičarka u nervnom rastrojstvu, a razlog njenih suza je ON! (VIDEO)

Dina Galorini, atraktivna brineta i dalje pati za svojim bivšim suprugom Milošem Stanojevićem, ali je uprkos tome, u vili "Parova" našla nekog na koga može da se osloni, a ponovo je osetila i one prve žmarce zaljubljenosti.

Naime, Dina već duže vreme gaji posebne simpatije prema denseru Bakiju B3, iako tvrdi da ga gleda isključivo kao prijatelja.

Međutim, poslednjih dana, Andrija Đogani je prisniji sa takmičarkom Ilijanom Vagić nego inače, što lepotici Dini itekako smeta.

Ljubomora je esklairala, a Galorinije ne može više da sakrije netrpeljivost prema Ilijani, te je zbog toga ušla i u žestok sukob sa Bakijem.

U toku jučerašnje "Jutarnje kafice", javila se verna gledateljka koja je Dinu nazvala smećem, a taj komentar dotukao je brinetu, te se gušila u suzama.

Pogledajte u nerednom videu, kako je to izgledalo:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter