Izvor:
13.12.2018 u 11:33
0

U VILU SE UKLJUČILA MARIJANA I OSULA PALJBU PO KUMI VENDI: Sram te bilo! Sve što imam ja sam sama zaradila!

Nakon što je Milutin Radosavljević Mili isprozivao Aleksandru Tasić Coku da je "loša" devojka i da je navikla sve da dobija na lepe oči, uključila se i njegova kuma Vendi.

Na ove Milijeve tvrdnje Vendi mu je uzvratila da ne može da tako priča jer mora da vidi i pedigre svoje devojke, i otac i brat su joj u zatvoru i ne znači da je Coka loša ako je dobila haljinu od nekog momka.

-Razlog mog uključenja je pominjanje moje porodice. Vendi ti jesi kuma ali sram te bilo. Moj otac je bio u zatvoru zbog nasilja u porodici, maltretiralo je brata i mene, za to je dobio 12 godina i prošle godine se razboleo od karcinoma i umro je. Ja nikada na lepe oči nisam dobila ništa, sve sam zaradila sama, izdržavala sam brata i sebe-besnela je Marijana Marković.

-Ja nisam detektiv, nisam te uzdigla a ni spustila u odnosu na Coku. Zašto bih ja verovala tebi a ne Coki-rekla je Vendi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter