Izvor:
13.12.2018 u 16:19
0

LJUBAVNA DRAMA NE PRESTAJE: Nikola nikad oštriji prema Coki! „Želiš da se pomiriš sa mnom zbog..

Ljubavna drama u vili Parova nikad ne prestaje, a Nikola i Coka nastavljaju da šokiraju javnost.

Nakon sinoćne svađe, Coka je prišla Nikoli da bi razgovarali o raskidu, a teško je odrediti ko je potišteniji od njih dvoje.

Imamo gomilu problema, možda je tako najbolje– rekao je Nikola bezvoljno.

Jesam ja raskinula, ali mi smo isti, sem kad se posvađamo. Izvlačiš reči iz konteksta, i uvek mi prebacuješ za neke stvari– rekla mu je ona.

Ne možemo mi da funkcionišemo ako u spoljnom svetu ne možemo ako bi zbog sitnice raskinuli napolju. Ljudi misle da foliramo svađu.

Ako se sad pomirimo, misliću da to radiš zbog pobede u rijalitiju- Nikoli je Cokina izjava, da ne zna da li bi u spoljnom svetu bila sa njim zadala bol koji se on nije trudio da sakrije.

Coka je rekla da je ishitreno reagovala, i rekla da joj nije bila namera da mu sve to kaže.

Pomenuo je takođe i Vuyin kometar sa bazena. Naime, atraktivni influenser je rekao da će se ukoliko raskine sa Enisom "baciti" na Coku. što je uvredilo Nikolu.

Da li će se ovaj par koji je odolevao izazovima tako dugo pomiriti ili će među njima stvari ostati neraščišćene, ostaje nam da vidimo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter