Izvor:
13.12.2018 u 18:23
0

POMIRENJE NA POMOLU: Da li je Coka pružila ruku pomirenja Nikoli? Saška napala Lakija a ono što mu je rekla ostaviće vas bez teksta…

U toku je još jedna emisija "Upoznajte Parove" sa voditeljkom Miomirom DragićevićZagom, a u vili se nalazi Anđela Lakićević, a u vili vlada prava drama.

Kako bi ti reagovao da ona igra sa Vuyom, kao što si ti igrao sa Voljenkom? Kakvi su to dupli standardi?- Upitala ga je Aleksandra Karailjz.

Ne bi mi bilo prijatno. Voljenka je brat, drug– Odgovorio je on uznemireno.

Mi smo ovde imali dve svađice. Ja volim da rešavam drugačije, ne volim dramu– Rekla je Coka, koja je dodala da su se ona i Nikola pomirili.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter