Izvor:
14.12.2018 u 15:31
0

COKA EKSKLUZIVNO O RASKIDU, NIKOLINIM MANAMA I STANARIMA: „Uvek ću braniti svog muškarca!“ (FOTO)

Aleksandra TasićCoka specijalno je za Happytv.rs otvorila srce, i odgovorila na neka od najintrigantnijih pitanja. Poveli smo razgovor sa Cokom o vezi sa Nikolom, turbulencijama koje non-stop uzdrmavaju njihovu vezu i stvari koje joj se kod njenog partnera ne dopadaju.

1.Nikola Lakić i ti ste stavili tačku na svoju vezu. Koji je pravi razlog zbog kog je došlo do ovako velike odluke?

Nismo stavili tačku na našu vezu, samo smo imali malo veću svađu i u afektu smo rekli stvari koje nije trebalo da kažemo.

Sada mi je ta svađa smešna, iskrena da budem.

2. Nikola je sinoć rekao da ukoliko bi se pomirili, da bi on pomislio da radiš sve zbog pobede u rijalitiju. Bole li te njegove reči?

-Nikola to nije rekao ni u jednom trenutku, zaista.

3.Šta ti najviše smeta kod Nikole? Da li postoji šansa da se vas dvoje pomirite?

Smeta mi njegova brzopletost, nekada previše burne reakcije i najviše njegova tvrdoglavost, ali isto kao što i on prihvata moje mane, tako i ja prihvatam njegove.

To nije ništa strašno, i ne može se naša veza tek tako završiti.

4. Enisa Bajramović je rekla da je Nikola ljigavac. Da li vremenom i ti uviđaš ono što većina stanara misle o njemu? Zbog čega ga uprkos svemu braniš, kada on zna tebe tako da izvređa?

Enisa je to rekla iznervirana, jer joj je Nikola u nekoliko navrata skrenuo mišljenje na njene greške, i postupke, ali obično se Nikoline izjave shvate pogrešno i zato kažu da je ljigav, jer uvek saspe istinu svima u lice, mada moram priznati da to nekad ne podržavam.

Umem i ja njega da isprovociram na neki način, i kažem loše stvari na njegov račun. Sasvim je normalno da kad dođe do svađe, dođe i do grubljih reči i uvreda, ali sve u granicama normale.

Ja iza svojih muškaraca stojim uvek, i branim ih bez obzira na sve, i uvek ću to raditi za Nikolu jer to zaslužuje.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter